BROWCHITECT


Browlift/
​​​​​​​Brow LaminationWat is het

Droom je ook van volumineuze en/of  fluffy wenkbrauwen?

Opzoek naar een brow behandeling die jouw gezicht karakter geeft? Subtiel…of net dat tikje opvallender? Dan is de browlift iets voor jou!

Bij de browlift worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes gespreid en in model gekamd, wat maakt dat de wenkbrauwhaartjes optisch toenemen in aantal, dit geeft een duidelijk effect dat de wenkbrauwen instant voller ogen! Tevens kan met deze techniek een Fluffy effect bekomen worden,  deze fluffy wenkbrauwen ogen lekker nonchalant en geven karakter en een speelse toets aan je gelaat.

 

 

Voorbeeld browlift
Voorbeeld browlift
Voorbeeld browlift

 

Hoe gaat men te werk

Bij deze behandeling van de browlift worden de wenkbrauwhaartjes in een opwaartse positie gekamd. Vervolgens wordt er een gel aangebracht waardoor de haartjes mooi in de gewenste vorm blijven staan. We maken gebruik van speciale lotions die inwerken op de haartjes zodat deze mooi blijven liggen ook na de behandeling. Op het einde van de browlift behandeling wordt nog een voedende olie aangebracht. De vorm blijft makkelijk 5 weken in model.

 
 

Bijwerkingen

De browlift behandeling heeft geen bijwerkingen.

       
Aftercare

We raden aan om de eerste 24/48u na de browlift de wenkbrauwen af te schermen van water of vocht.
Alsook geen make-up of andere producten aan te brengen op de wenkbrauwen.

 

Duurtijd

De browlift behandeling duurt 45 minuten. Je kan altijd kiezen om ook een tinting (permanente kleur) aan te brengen op de wenkbrauwen , hiervoor worden nog eens 10 minuten extra voorzien.