BROWCHITECT

Bleaching teeth


 

Wat is het

Een verzorgde glimlach is jouw visitekaartje…

Onze tanden bleaching stelt niet teleur… Wil je de tint van je tanden wat opfrissen? Of een meer aanwezig ”witter” ogend resultaat bekomen “de zogenaamde Colgate smile” ?
Goed nieuws… Ons tanden bleaching apparaat kan beide resultaten moeiteloos bekomen. Naargelang het aantal toepassingen bereiken we het gewenste resultaat.


Hoe gaat men te werk

Bij de tanden bleachen behandeling wordt er een gel aangebracht in een mondstuk. Dit mondstukje met product wordt op het gebit geplaatst. De bleaching bestanddelen in deze gel worden geactiveerd door het koude LED-lichtje tijden het tanden bleachen. Wanneer de stoffen geactiveerd zijn, gaan ze inwerken op de gepigmenteerde (verkleurde) tanden.

Resultaat van jouw tanden bleachen? Een stralende glimlach op maat met zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling.

 
Bijwerkingen

Het tanden bleachen heeft geen bijwerkingen.


Wanneer niet mogelijk

- Zwangere vrouwen

- Vrouwen die borstvoeding geven

- Personen in chemobehandelingen

- Gebit met gezonde tanden (geen gaatjes en algemene gezonde structuur)
 

Duurtijd tanden bleachen

De volledige bleaching bestaat uit 3 sessies van telkens 15 minuten.

In totaal duurt de behandeling tanden bleachen 45 min.

Er is echter ook een optie om een refreshment-sessie te doen van het tanden bleachen. Dit wordt vaak gekozen om net voor een speciale gelegenheid toch nog even die extra frisse look te bekomen. Deze behandeling bestaat uit een éénmalige sessie van 20 minuten. En wordt enkel toegepast wanneer en al een bleaching in ons salon is toegepast.

 

Aftercare

- Omdat deze behandeling nog gedurdende 1,5u blijft doorwerken, raden we aan om gedurende die periode niet meer te eten of te drinken.

- Geen zwaar gepigmenteerde voeding / dranken consumeren gedurende 48u.
- Roken 48u vermijden