BROWCHITECT

Wimperextensions


Wat is het  

Wimperextensions zijn kunstmatige haartjes of trosjes haar die bevestigd worden op de natuurlijke wimpers door middel van verschillende technieken. De haarplukjes kunnen je wimpers voorzien van extra volume (dikte) alsook voorzien van een langere lengte. Er is hierin een ruime keuze aan verschillende diktes, lengtes en soorten krul.resultaat extsension
closeup wimperextension
resultaat extsension

 

Wij bieden in ons salon twee technieken van wimperextensions aan

 

One by one wimperextensions:
één haartje wordt bevestigd per natuurlijk wimperhaartje. De techniek geeft een zeer natuurlijk resultaat (alsof je een laagje mascara draagt) en heeft een “frisse en open” blik als gevolg.

 

Russian volume wimperextensions:
Meerdere haartjes (trosje) worden bevestigd per natuurlijk wimperhaartje.  Deze techniek geeft een zichtbaarder resultaat, het lijkt alsof je ogen gemaquilleerd zijn.
Deze techniek heeft een “wauw” blik als gevolg.

 

Fluffy instant volume wimperextentions: 

Wens je het naturelle effect van de One by one techniek en het volume van een Russian volume set te combineren? Dan zijn fluffy instant volume wimpers iets voor jou!

We gebruiken 3D tot 6D wimperextensions, waarmee we elke natuurlijk wimperhaartje voorzien van meerdere wimperextensions tegelijk. Dit alles zonder dat de wimpers zwaar aanvoelen of dramatisch ogen. 

Het verschil zit in de samenstelling van de wimperextensions (het materiaal). De fluffy volume wimpertjes zijn vele malen lichter (donzig) en zachter dan de reguliere wimperplukjes. Je kan bijgevolg stellen dat deze wimperextensions kwalitatief van een (nog) hoger niveau zijn. 

We creëren met deze 3D tot 6D wimperextensions een waaierachtig en volumineus effect. 


Hoe gaat men te werk

Je wimpers worden grondig ontvet, hierna zullen de wimpertjes/ trosjes met een speciale waterproof lijm aan de natuurlijke wimpers bevestigd worden.

Houdbaarheid

De houdbaarheid van wimperextensions is afhankelijk van jouw persoonlijke groeicyclus. Dit wil zeggen dat eens er een cyclus voorbij is, de wimpers zullen uitvallen (natuurlijk proces) en plaats maken voor nieuwe. Hiermee zullen ook de wimpertjes verdwijnen. Om dit proces voor te zijn raden wij een bijwerking van de wimperextensions aan vanaf 2 weken. Hoe langer je de bijwerking uitstelt (hoe meer wimpertjes er opnieuw geplaatst moeten worden) hoe duurder de bijwerking.

Vooraf

Gelieve geen oogmake-up te gebruiken 6 uur voor de behandeling van de wimperextensions.

Aftercare

De eerste 24h:

- Geen contact met vloeistoffen de eerste 24 tot 48h na de behandeling de lijm moet zich goed kunnen hechten.

- Wrijf/ schrob niet over de wimpers bij het wassen van het gelaat.

- Dep de wimpers droog i.p.v. te wrijven
- Gebruik geen olie houdende producten, dit kan de lijm doen lossen.
- Reinig de ogen met een voor extensions beschikte reiniger, maak hierbij strijkbewegingen van aan de aanzet (ooglid) tot het uiteinde van de wimper.


Duurtijd

De behandeling van de wimperextentions zal 1 tot 1,5 uur of langer duren. Naargelang de klant en de wens.

Nieuwe behandeling mogelijk

Na week 1 t.m.t. week 5 afhankelijk van jouw eigen wens. Nadien is een nieuwe set automatisch verplicht.

​​​​​​​